Κλιματισμός - Συντήρηση - Εγκατάσταση | Καλλιθέα Αθήνα
Η εταιρεία METACLIMA με έδρα στη Καλλιθέα Αθήνας, διαθέτοντας ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία, λειτουργεί και προσφέρει τις υπηρεσίες της με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της ψύξης εγκαθιστώντας και συντηρώντας κλιματιστικά, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε ιδιωτικούς κι επαγγελματικούς χώρους.

Η εταιρεία μας METACLIMA έχοντας πολυετή εμπειρία, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό με άρτια τεχνική κατάρτιση και φιλικές τιμές, εγγυάται στους πελάτες της υψηλή ποιότητα κι ασφάλεια στη συντήρηση των κλιματιστικών, καθιστώντας την πρώτη επιλογή στη Καλλιθέα και σ’ όλη την Αθήνα.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Αναλαμβάνουμε και φέρουμε εις πέρας εργασίες, όσο απαιτητικές κι αν είναι, οι οποίες αποκτούν την ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμά σας και σεβόμενοι το χρόνο αποπεράτωσης!

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά, παραδίδοντας νοικοκυρεμένη, ασφαλή και με αντοχή στο χρόνο εργασία!

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

για σταθερή απόδοση και λειτουργία, για καλύτερη ποιότητα αέρα, για αύξηση της “ζωής” του κλιματιστικού, για εξοικονόμηση ενέργειας, για εξοικονόμηση χρημάτων από μελλοντικές επισκευές, γι’ αθόρυβη λειτουργία κλιματιστικού!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είπαν για εμάς:

Είπαν για εμάς:

Άριστοι! Ευγενικοί, έκαναν γρήγορη και σχεδόν αθόρυβη δουλειά και όταν έφυγαν άφησαν τον χώρο καθαρό. Ζήτησα να με διαφωτίσουν σχετικά με κάποιες λειτουργίες του κλιματιστικού και ήταν πολύ πρόθυμοι και επεξηγηματικοί. Σας ευχαριστώ πολύ!

Είπαν για εμάς:

Είπαν για εμάς:

Άριστη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός! Τα παιδιά ήρθαν στην ώρα τους και έκαναν πραγματικά καλή δουλειά έχοντας μαζί τους όλο τον εξοπλισμό. Καθάριζαν και πρόσεχαν το σπίτι σαν δικό τους συνέχεια δίνοντάς μου συμβουλές για καλύτερη εγκατάσταση!

Είπαν για εμάς:

Είπαν για εμάς:

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και συνεπείς στο ραντεβού τους! Δούλεψαν μεθοδικά, προσεχτικά και καθαρά για να απεγκαταστήσουν το παλιό μας κλιματιστικό και να εγκαταστήσουν το νέο! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!! Ευχαριστούμε πολύ!

Είπαν για εμάς:

Είπαν για εμάς:

Άριστοι στην δουλειά τους και άφησαν τον χώρο πεντακάθαρο. Γνώστες του αντικειμένου και συνεπείς στο ραντεβού τους. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα δύσκολα βρίσκεις επαγγελματίες με χαμόγελο και πολύ καλή δουλειά!

Είπαν για εμάς:

Είπαν για εμάς:

Πολύ καλοί επαγγελματίες, συνεπείς, και τακτικοί. Άμεση εξυπηρέτηση, μας έδωσαν οδηγίες για την σωστή χρήση του κλιματισμού και άφησαν το χώρο καθαρό και τακτοποιημένο όπως πριν. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

Είπαν για εμάς:

Είπαν για εμάς:

Κορυφαίοι στον χώρο. Κανείς μέχρι τώρα δεν είχε εξυπηρετήσει όπως αυτοί. Πλήρης σωστή συντήρηση, έτσι όπως πρέπει. Επιπλέον συμβουλές και βελτιώσεις σε λάθη σε προηγούμενων εγκαταστάσεων. Δεν τους αλλάζω. Προτείνονται ανεπιφύλακτα.

Είπαν για εμάς:

Είπαν για εμάς:

Επαγγελματίες, πολύ καλά παιδιά και καθαροί στη δουλειά τους. Μας έδωσαν πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την καλύτερη λειτουργία του κλιματιστικού.

Είπαν για εμάς:

Είπαν για εμάς:

Οι τεχνικοί ήρθαν αμέσως. Πολύ εξυπηρετικοί και καλοί γνώστες του αντικειμένου. Δεν έκαναν ζημιές κατά την εγκατάσταση και βοήθησαν πάρα τις δυσκολίες του χώρου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για συντήρηση ή εγκατάσταση και θα επισκεφτούμε άμεσα το χώρο σας για να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση σε σχέση ποιότητας και τιμής!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ